Tarjoilijoita Kaarinan Kuusistoon

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Varsinais-Suomi, Kaarina
Haku alkoi: 29.8.2023
Haku päättyy: 30.9.2023
Paikkoja: 4

Tarjoilija


Kaupunkien kulttuuri- ja talouselämän eliitti innostui 1800-luvulla rakentamaan kaupunkielämän vastapainoksi luonnonläheisiä kesäpaikkoja. Merellinen sijainti luo upeat puitteet pidempiaikaiseen vierailuun, sekä virkistäviin päiväretkiin tai tunnelmalliseen illalliseen. Villamme onkin tunnettu kausittain vaihtuvasta, monipuolisesta ja laadukkaista raaka-aineista koostuvasta ruokalistastaan huolellisesti valittua juomavalikoimaa unohtamatta. Keskiössä ovat puhtaat maut. Villa on avoinna ympäri vuoden yritys-, juhla- ja yleisötapahtumissa sekä kesällä palvelee vierasvenesatama ja rantabaari.

Etsimme nyt kokeneita tarjoilijoita tuntityöntekijöiksi kuvankauniiseen miljööseen Kaarinan Kuusistoon.

Tässä työssä ei tylsiä päiviä tule työnkuvan monipuolisuuden vuoksi. Tehtäviin sisältyy á la carte- tarjoilua, sekä yritystapahtuminen ja juhlatilaisuuksien järjestelyä ja tarjoilua. Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu myös majoittujien vastaanottaminen, vuokravälineiden luovuttaminen ja saunaryhmien palvelu, joten reipas asenne ja joustavuus ovat tässä työssä valttia!

Työtä on tarjolla osa-aikaisesti ympärivuotisesti, riippuen mahdollisuuksistasi työskennellä.

Tässä työssä eduksi on ravintola-alan aiempi kokemus, ja toivomme myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja sujuvaa asiakaspalvelutaitoa. Englannin kielen osaaminen on välttämätön. Olethan myös täysi-ikäinen.

Palkkaus sopimuksen mukaan, kokemus huomioiden.

Huomioithan, että työkohteelle pääsy vaatii omaa autoa, vaikka on vain 16 km Turun keskustasta.Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien tekijöiden löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Jätä hakemuksesi osoitteeseen info@canvas.fiTAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/avoin-hakemus/

TAI soita 0408248888.

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/canvas-tyovoiman-vuokraus/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy ja Instagramissa: canvashenkilostoratkaisut!

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä eri alojen monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, melkein 40 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.