Tuotantotyöntekijöitä kokoonpanoon, raskas kalusto

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Varsinais-Suomi, Turku
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 7.4.2021
Haku päättyy: 19.4.2021

TKU / Tuotantotyöntekijä raskaan kaluston kokoonpanoon, Vahto 

Nyt meillä on haussa useampi tekijä eri työtehtäviin asiakkaallemme Vahtoon. Työ on kokoonpanotyötä raskaan kaluston perävaunu- ja korivalmistuksessa. Tällä hetkellä haemme tekijöitä elementtivalmistukseen, perävaunuvarusteluun sekä korikokoonpanoon. Työ edellyttää hyvää hahmotuskykyä ja tarkkuutta sekä kykyä fyysiseen ja mekaaniseen työskentelyyn. Metalli-, sähkö-, auto- tai rakennusalan kokemuksesta on etua. 

Mikäli sulla on kiinnostusta pitkäaikaiseen työhön vakaassa asiakasyrityksessä ja haluat päästä antamaan osasi joka päivä tiellä liikkuvan kaluston valmistukseen niin tämä työpaikka sopii sulle!  

Tarjolla on pitkäaikainen työpaikka, jossa työskennellään 2-vuorotyössä mukavassa työporukassa ja hyvässä työilmapiirissä. Työ alkaa ensin vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on tietyn ajan jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakkaalle. Tähän hommaan kannattaa hakea kauempaakin!

Lisätietoja tehtävistä antaa Emilia Trast 044 098 0050 ma-pe 8-16.

Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/avoin-hakemus/ tai soita suoraan 044 098 0050.

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy!

Valikko