Tuotantotyöntekijöitä raskaan kaluston ovivalmistukseen

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Varsinais-Suomi, Vahto
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 4.5.2021
Haku päättyy: 26.5.2021

Tuotantotyöntekijä ovivalmistukseen

Nyt on haussa asiakasyrityksellemme Vahtoon työntekijöitä raskaan kaluston kokoonpanoon. Tässä tehtävässä toimenkuvaasi kuuluu perävaunujen sivu- ja takaovien valmistus. Työssä eduksi katsotaan kanttikoneen ja levytyökeskuksen käyttötaito sekä tarkka työnjälki. Käsityökalut olisi myös hyvä pysyä käsissä.

Työ sopii sinulle, joka etsit kokopäivätyötä, kykenet työskentelemään kahdessa vuorossa ja haluat päästä kehittämään osaamistasi sekä näkemään kättesi jäljen. Loppujen lopuksi työtehtävään perehdytetään, joten laita rohkeasti hakemusta tulemaan, vaikka pitkäaikaista kokemusta ei eri koneiden käytöstä olisikaan.

Tässä työssä pääset osaksi mukavaa porukkaa ja työmympäristöä, jossa työturvallisuudesta huolehditaan. Palkkaus sovittavissa teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan ja palkkatoiveet otetaan huomioon. Työ alkaa ensin vuokratyösuhteella, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Emilia Trast 0440980050.

Etsimme henkilöä, jolla on:  

  • Kokemusta koneiden ja laitteiden parista
  • Motivoitunutta asennetta uuden oppimiseen
  • B-ajokortti työmatkoja varten
  • 18 vuoden ikää
  • Suomen kielen taitoa

Eduksi katsotaan:

  • Levytyökeskuksen ja kanttikoneen käyttö
  • Metalli- tai rakennusalan työt/koulutus

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja aloitamme haastattelut mahdollisimman pian. Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/avoin-hakemus/ tai soita suoraan: 044 098 0050!

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy!

Valikko