Työnjohtaja

Avoimet työpaikat

Paikkakunta:Varsinais-Suomi, Turku
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 8.4.2021
Haku päättyy: 20.4.2021
Paikkoja: 1

Työnjohtaja

Haemme asiakasyrityksellemme Turun alueelle TYÖNJOHTAJAA kasvavan rakennusliikkeen uudiskohteen rakentamisen pariin.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari- tai insinööri) tai rakennusalan kattavaa kokemusta. Eduksi katsomme, että hakemallamme henkilöllä on tuntemusta uudishallirakentamisesta.

Työnjohtajan tehtävässä on tärkeää osata tiimipelaamista sekä vuorovaikutustaitoja lähiesimiehen roolissa. Odotamme sinulta joustavaa ja järjestelmällistä otetta sekä ymmärrystä kustannustehokkaasta työskentelystä.

 

Tarjoamme sinulle hienon tilaisuuden päästä hyödyntämään osaamistasi kasvavan rakennusliikkeen toiminnassa.

Mikäli kiinnostuit, soita meille p. 040 579 6360, kysy rohkeasti lisää tehtävästä ja sovitaan haastatteluaika. Hakemamme työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksellemme.

 

Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/avoin-hakemus/

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden alojen monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.

Valikko