Canvas on työvoiman vuokraukseen keskittynyt uudistuva ja muutoksessa elävä yritys, joka toimii kuljetus-, logistiikka- ja rakennusalojen parissa. Meiltä aamuksi töihin, tekijä työlle ja työ tekijälle! Lue lisää

Välivuosi edessä?

PIRKANMAA / Onko sinulla välivuosi edessä?

Onko sinulla sellainen hetki elämässä, että tulevaisuuden suunnitelmat eivät vielä ole täysin selvinneet? Välivuosi edessä ja tarvitset lisäaikaa miettiäksesi minne haluat töihin tai opiskelemaan pidempi aikaisesti? Silti tarvitsisi miettiä miten nyt taloudellisesti välivuodesta selviät. Vuokratyö on tähän oiva ratkaisu. Sinun ei tarvitse sitoutua yhteen tiettyyn työhön pidempi aikaisesti, voit tehdä työtä itsellesi sopivina ajankohtina, voit verkostoitua eri yrityksissä tai jopa eri aloilla. Ja jokainen työnantaja arvostaa hyvää tekemisen meininkiä, sitä että olet hankkinut työkokemusta ja osoittanut mielenkiintosi työtä kohtaan, eli kaikki työ edesauttaa sinua taas tulevaisuudessa työn haussa kun olet päättänyt millaisiin työtehtäviin lähdet hakeutumaan.

Haemme työntekijöitä sekä pidemmille, että lyhyemmille asiakastilauksille  erilaisiin tehtäviin kuljetus, kiinteistöhuollon, logistiikkan ja rakennusalojen pariin. Voit olla täysin tuore alalle tai jo aiempaa kokemusta omaava osaaja. Työ voi olla lyhyempi sijaisuus tai talven yli kestävä projekti.

Jätä avoin hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita meille. Kerro mahdollisimman monipuolisesti työkokemuksestasi sekä millaisista tehtävistä olisit erityisesti kiinnostunut ja millaisella aikataululla olisit valmis työt aloittamaan. Kartoitetaan yhdessä työmahdollisuutesi meillä!

Odotamme hakijoilta:

  • oma-aloitteisuutta ja toimeen tarttuvaa asennetta
  • joustavuutta
  • iloista mieltä ja hyvää asennetta työtä kohtaan

Täytä hakemus klikkaamalla linkkiä avoin hakemus

Lisäkysymyksiä mielessä?

Soita p. 044 4000112