Canvas Oy

Canvas Oy on henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointiin keskittynyt yritys, jonka päätoimialat ovat kuljetus-, logistiikka- ja rakennusala. Pieni ja tehokas tiimimme takaa henkilökohtaisen palvelun niin asiakkaillemme kuin työnhakijoillemmekin. Sisukkuus, sinnikkyys ja halumme tehdä töitä, ovat kulmakiviä luotettavaan kumppanuuteen sekä vastuullisena työnantajana olemiseen. Pitkäaikaiset asiakkuudet puhuvat puolestaan ja työntekijät pitävät meitä reiluna ja luotettavana työnantajana.

Emoyhtiömme RTJ-Siivous Oy:n lähes 40 vuoden kokemus työvoiman vuokrauksesta antaa vahvan tuen toiminnallemme.  Toimistomme sijaitsee Tampereella ja toimimme päätoimisesti Pirkanmaan alueella. RTJ:n toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Turussa, eli palvelemme myös Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Tarvittaessa palvelemme myös muualle Suomeen.

Mikäli tarvitset reippaita tekijöitä työkohteellesi, soita niin etsitään juuri sinulle sopivat tyypit! Jos olet itse motivoitunut työntekijä ja haluat päästä nopeasti hommiin, ota rohkeasti yhteyttä niin etsitään sinulle sopiva duuni!

Canvas Henkilöstöratkaisut