Tilaa Konevoimaa

Vuokraamme työkoneita työmaille kaiken pituisiin tilauksiin. Koneen saanti työmaalle sujuu nopeasti ja helposti, koska vastaamme itse kalustomme kuljetuksista ja siirroista. Parhaimman mahdollisen hyödyn koneen vuokrauksesta saa, kun vuokraa sekä koneen että kuskin, joka tuntee ja tietää miten kyseistä konetta käytetään.

Työkonevuokraus on nopea ja kustannustehokas ratkaisu työkohteelle, silloin kun esimerkiksi oman koneen hankintaan ei haluta resursoida tai omalle koneelle ei ole kokoaikaista tarvetta. Työkoneita voi käyttää työkohteilla esimerkiksi nostotöiden apuna tai materiaalisiirtojen tekemiseen. Vuokraus on mahdollista päivästä kuukausiksi ja tilauksen yhteydessä käydään tarkemmin koneen vuokrauksen ehdot mm. polttoainetankkauksista taikka varastoinnista.

Asiakkaana saat oikeaan aikaan tarvitsemasi konevoiman.

Palvelut

  • Työkonevuokraus
  • Urakointipalvelut
  • Maanrakennus ja -siirto
  • Kone ja kuski – palvelut
  • Lumityöt
  • Kiinteistöhuolto

Pyöräkuormaajat ovat hyviä yleiskoneita maanrakennukseen, materiaalisiirtoihin taikka kiinteistöjen kunnossapitoon. Kurottajat tuovat loistoapua kuorman purkuihin ja nostoihin. Kaivinkoneet ovat tehokkaita maanrakennustöihin, mm. pihan muotoiluun ja salaojituksiin. Dumpperit ovat oikeita työmyyriä materiaalisiirtoihin, materiaalikäsittelyihin ja jätekäsittelyyn.

Työkoneille myös saatavana lisävarusteet, mm. kauhat ja trukkipiikit. Raskaankaluston lisäksi meiltä löydät myös roskalavat, -astiat ja sulot.

Voitte ottaa meihin yhteyden sähköpostitse tai soittamalla ja pääsemme kertomaan teille tarjonnastamme tarkemmin, sekä antamaan vaaditut tarkemmat konetiedot!

Yhteystiedot:
Jere Welin,
Työkonevuokraus- ja palveluvastaava
0407075160
jere.welin@rtj-siivous.fi