Työn ja työvoiman yhdistäminen

Täytyypä sanoa, että aikamoinen vuosi on takana! Ensimmäistä kertaa, moneen vuoteen on meidänkin alallamme tullut vastaan tilanne, että töitä on enemmän kuin tekijöitä. Erityisesti meille tämä tilanne on haastava, koska palveluumme kuuluu työvoiman saaminen työkohteelle oikeaan aikaan oikealla asenteella ja osaamisella varustettuna.

Syitä siihen, miksi työnhakijoita ei ole ollut, emme ala erittelemään ja pohtimaan, vaan keskitymme ennemmin tulevaan. Jo tähän mennessä pimenevä syksy on tuottanut jonkin verran enemmän tulosta hakijoiden suhteen ja vielä enemmän kartoitamme sitä, mistä ne potentiaaliset tekijät löytyvät ja millä tavalla saamme heidät työllistettyä. 

Iso kiitos nykyisille ja uusille asiakkaille kärsivällisyydestä ja siitä, että luottamus on säilynyt näiden haastavien aikojenkin aikana. Reiluus ja suoruus omassa toiminnassamme ovat edesauttaneet asiakassuhteiden ylläpitoa, koska miksi tarjota kuuta taivaalta, kun sellainen ei ole mahdollista saada. Toinen kiitos menee meidän mahtaville työntekijöille! Ilman heidän joustavuuttansa ja venymistä, olisi tilanne ollut vieläkin haastavampi. 

Vuokratyöstä ollaan montaa mieltä, mutta se millaisena me haluamme näkyä, on väylänä työelämään. Haluamme yhdistää työn ja työvoiman. Kartoitamme hakuvaiheessa hakijan mielenkiinnon kohteet ja ajatukset siitä, millaista työtä hän haluaa tehdä. Olemme työsuhteen aikana aktiivisesti yhteydessä siitä, että miltä mikäkin homma tuntuu ja haluaako osaajamme tehdä niitä työtehtäviä uudestaan. Mikäli meillä ei ole hakijalle sopivaa hommaa, kerromme siitäkin reilusti. Sama pätee myös asiakkaisiimme. Käymme läpi jo ensimmäisen puhelun aikana, millainen tekijätarve on ja mitä kaikkea osaamista työtehtävissä vaaditaan. Mikäli meillä ei ole työhön sopivaa työvoimaa vapaana, kerromme millaista osaamista olisi saatavilla juuri sillä hetkellä. Jos suoria ratkaisuita ei löydy, niin pohdimme yhdessä asiakkaamme kanssa mitä muita vaihtoehtoja voisimme kokeilla.

Hienoimpia hetkiä tällä alalla on, kun niin sanottu täydellinen ”mätsi” löytyy. Asiakas saa työhön sopivan tekijän ja työntekijä itselleen sopivan työn, jolloin hommat luistavat kuin itsestään. Näiden vaikeiden kuukausien jälkeen haluamme edelleen toimia palveluna ja alustana, jossa näitä ”mätsejä” saadaan tehtyä lisää tulevaisuudessakin! 

Ole yhteydessä toimistolle, mikäli etsit työllesi tekijää tai itsellesi töitä. Yhdistetään yhdessä sopivat tekijät ja työt oikeaan aikaan oikealla asenteella! 

Edellinen artikkeli
Vastuullista työvoiman vuokrausta
Seuraava artikkeli
Vuokratyö tuo uusia työmahdollisuuksia