Katsaus Koreaan ja reflektointia henkilöstöalasta

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Talvi on kovassa vauhdissa ja vuosi on saatu rullaamaan hyvällä teholla. Toimistolla henkilöstömuutokset jatkuvat, kun Konsta (blogin kirjoittaja) lähtee puoleksi vuodeksi asumaan Etelä-Koreaan. Syynä muutolle on vaihto-opiskelut paikallisessa yliopistossa Soulissa. Halusin kirjoittaa tämän blogin täällä vietetyn ajan reflektoimiseksi ja kiitokseksi kaikille erittäin mukavan työkokemuksen mahdollistamisesta.

Saavuin yritykseen viime keväällä uutena henkilöstöhallinnollisella alalla. Erittäin vastaanottavaiset työkaverit, sekä asiakkaat tekivät harjoittelusta erittäin mukavaa aikaa. Työtehtäväni oli lähtökohtaisesti myynnin, hr, sekä markkinoinnin tehtävät. Työkuvani oli erittäin monipuolinen ja sain itse vaikuttaa siihen paljon. Sain hoitaa jokapäiväisiä arkiasioita, sekä suunnitella ja toteuttaa itse pidempiä projekteja. Olen päässyt kasvamaan työntekijänä monipuolisesti kuluneen 9kk aikana ja tästä olen kiitollinen.

Henkilöstöhallinnon ala auttoi minua rakentamaan verkostoja, ymmärtämään yrityksen keskeistä roolia asiakkaan ja työntekijän arjen helpottamisessa, sekä viestintätaitojeni kehittämisessä. Pääsin näkemään aivan uusin silmin työmaailmaa ja ymmärtämään minkä takia henkilöstöhallinto on niin tärkeää yrityksille, kuin myös työntekijöillekin. Tietojen hallinta ja niistä viestiminen ovat asioita, joita pitää helposti itsestäänselvyytenä, ennen kuin pääset itse tekemään niitä.

Tänä aikana työkaverini toimistolla vaihtuivat, kun Jake ja Ronnie tulivat mukaan remmiin ja nyt Tampereen toimisto jää heidän asiantunteviin käsiinsä. Oma työnumeroni jää epäaktiiviseksi, joten olkaa yhteyksissä heihin tai toimistopuhelimeemme, kun ongelmia tulee. Voitte olla varmoja, että palvelumme ja jokapäiväisten ongelmienne ratkaisu pysyvät samalla nopealla ja vaivattomalla tasolla, kuin ne ovat aina olleet.

Itse olen lähdössä puoleksi vuodeksi nyt Etelä-Koreaan hankkimaan perspektiiviä maailmasta, sekä työelämästä. Jonkinlainen päivitys reissun aikana on mahdollinen, pitäkää silmät auki meidän Instagramin, sekä Facebookin suunnalla tätä varten. Ihan vielä ei näillä näkymillä kuitenkaan työpistettä olla Souliin avaamassa.

Kiitos lukijoille, työkavereilleni, sekä asiakkaillemme loistavasta työkokemuksesta. Matka Canvaksella mahdollisesti vielä reissun jälkeen jatkuu, mutta palataan tähän kesän jälkeen. Jos Koreassa on jotain mitä olette aina halunneet tietää tai nähdä, nyt on erinomainen tilaisuus esittää mielenkiinnon kohde meille ja katsotaan, jos pystyn auttamaan reissun aikana sen kanssa jotenkin 🙂

Kiitos ajastanne,
Konsta

Edellinen artikkeli
Työnhaun aakkoset