Miten meille haetaan töihin?

Miten meille voi hakea?

 

Soittamalla toimistolle! Tai jätä lyhyet tiedot itsestäsi meidän sivujen kautta ja me soitamme sinulle!

Kyllä, soitolla pääsee usein sekä työnhakijan että työnantajan kannalta nopeimmin etenemään ja kartoittamaan, onko tämä työ juuri minua varten. Työllistämme pääasiassa aloille, joihin potentiaaliset työntekijät eivät välttämättä ole CV:n rustaamisen ammattilaisia, emmekä mekään täydellisesti täytettyä CV:tä tällöin halua hakijoiltamme vaatiakaan. Mikäli kuitenkin kokee, että CV:n täyttäminen etukäteen on helpompaa, on meillä myös siihen mahdollisuus, mutta ei meidän ensisijainen vaatimuksemme työpaikan haussa.

Usein lyhyessä ajassa, puhelimessa tai kasvotusten haastattelemalla, saadaan jo hyvä käsitys siitä mitä hakija on aiemmin tehnyt ja näin ollen pystytään myös antamaan hakijalle spesifimpää tietoa työpaikan sisällöstä. Tällöin kummankaan ei tarvitse kuluttaa kuin puhelun verran aikaa työnhakuprosessin ensi steppeihin.

Haluamme pitää prosessin hakijalle helppona ja nopeana, jotta hyvä työpaikka ei kömmähdä siihen, että CV:n täyttämisen kanssa palaa käpy ja paikkaa jää hakematta, vaikka osaaminen työn kanssa kohtaisi. Mikäli ajatukset työstä ja työmahdollisuuksista natsaavat yhteen, sovitaan haastattelu. Lähtökohtaisesti kaikki työntekijämme lähtevät töihin toimiston kautta, eli meillä kaikki työntekijät tavataan kasvotusten ennen töiden aloitusta.

 

Miten me työllistämme?

Haemme tiettyihin positioihin työntekijöitä, jonka lisäksi meillä on toisinaan myös avoimia hakuja vaikkapa kuljetuspuolella. Työllistämme suht säännöllisesti työntekijöitä esimerkiksi kuorma-auton rattiin ja asiakkaamme tarvitsevat ympäri vuoden työntekijöitä eri tilanteisiin ja ajoihin, tuurauksista pitkiin työsuhteisiin. Tämän myötä avoimessa haussa on myös hakijan etu, kun olemme etukäteen yhdessä käyneet läpi mille osa-alueille oma mielenkiinto ja osaaminen suuntautuu. Sen pohjalta sopivan työn löytämisen prosessi helpottuu, kun pystymme heti tarjoamaan kiinnostusta vastaavaa paikkaa sellaisen ollessa vapaana.

Meillä monet, vuosia jatkuneet pitkät työsuhteet, ovat alkaneet muutaman viikon tai kuukauden tuuraustarpeesta. Kun työllistämme asiakkaillemme hyviä työntekijöitä, eivät he usein halua heistä luopua. Vaikka tarjolla ei aina olisi pitkäaikaista työsuhdetta, ei parin viikon tai kuukauden keikkahommat ole ikinä turhia. Se on myös työntekijän mahdollisuus mainostaa omaa osaamistaan työmarkkinoilla. Kun työntekijä saa hyvää palautetta työkentältä, on meidän myös helppo suositella tekijää muillekin asiakasyrityksillemme tulevaisuudessa. Eri yhteistyökumppaneiden kanssa toimiessa saamme myös työntekijälle rakennettua pitkän työsuhteen meidän kanssamme, vaikka asiakasyritys välillä vaihtuisikin.

Historiastamme löytyy myös paljon työsuhteita, joissa meidän kauttamme aloittanut vuokratyöntekijä on työllistynyt vuokratyösuhteen myötä asiakasyrityksellemme. Meidän mielestämme se on ainoastaan positiivista, jos työntekijämme pääsee etenemään omassa ammatissaan meillä alkaneen työsuhteen kautta ja saa itselleen vakituisen työn asiakasyrityksessämme.

Työllistämme siis eri mittaisiin ja muotoisiin työsuhteisiin. Hakemiseen ja työllistämiseen liittyen on edelleen hyvä muistaa moneen kertaan toistettu lause; Asenne ratkaisee! Loppupeleissä sillä ei ole aina niin suuri merkitys, kuinka paljon niitä kokemusvuosia ja osaamista taustalla on. Tärkeintä on, millä asenteella töihin haetaan ja lähdetään!

Edellinen artikkeli
Terkut toimistolta!
Seuraava artikkeli
Vastuullista työvoiman vuokrausta