Terkut toimistolta!

Heippa kaikki!

Ajateltiin päivitellä vähän kuulumisia täältä toimistolta!

On nyt yli vuosi menty yhtä jalkaa RTJ:n kanssa ja paljon uudistuksia on tapahtunut niin toimistolla kuin sen ulkopuolellakin. Katsaus viime vuoteen voikin olla paikallaan ja siihen mitä tästä eteenpäin tapahtuu!

Helmikuussa 2019 yritysoston myötä laajennuimme palvelemaan Turkuun ja Helsinkiin sekä lisäsimme palveluitamme rakennusalalla. Piia hyppäsi Tampereen tiimiin HR-koordinaattoriksi kesän alussa ja allekirjoittanut saapui remmiin elokuun alussa. Yhteistyö kolmen kaupungin toimipisteiden välillä pelittää ja kaikki ovat päässeet tutustumaan toistensa toimintaan kaupunkien välillä. Tampereen vahvaa kuljetusalan osaamista on lähdetty viemään Turkuun ja Helsinkiin, ja takaisin tänne ollaan saatu vahvaa rakennusalan osaamista.

Pitkä ja välillä kuoppainenkin tie on kuljettu sekä monet myllerrykset ja uudistukset koettu. Hommia paiskitaan kuitenkin rennon rempseällä meiningillä ja meidän työssä tärkeintä on tuoda esille niin hyvät kuin huonotkin hetket. Ilosta suruun, ärsytyksestä nauruun ja monet muut tunteet on tässä vuoden varrella koettu, mutta siltikin joka päivä on ilo tulla töihin ja laittaa täysi tohina päälle!

Keväällä valon lisääntyessä eteemme iski asia, jota emme odottaneet. Maailmanlaajuinen pandemia sekoitti pakkaa jonkin verran. Kuitenkin tiiminä yhdessä tästä selvittiin, ja nyt alkaa jo valoa näkymään tunnelin päässä. Kesää kohti mennään hurjaa vauhtia, lämpöasteet huitelee jo hellelukemissa ja lisääntynyt vehreys pitää mielen virkeänä.  Muistetaan kuitenkin edelleen se käsienpesu niin pysyy muutkin taudit loitolla!

Kiitokset erityisesti meidän työntekijöille sekä kaikkien kolmen kaupungin tiimeille kaikesta tsempistä muutosvaiheen keskellä. Viimeisen vuoden aikana on opittu paljon uutta, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin entistä ehompana ja suurempi hymy huulilla, asiakkaita reilusti palvellen!

Kesäterveisin:

Emilia

Seuraava artikkeli
Miten meille haetaan töihin?